Gold Cross

Κατηγορίες Θεμάτων

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 2017

Translate

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

16. Η ΦΩΤΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ


ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ''...ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ...'' ΨΑΛ. (17, 47))

Η Παναγιά έκανε το θαύμα της και η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε στο ισόγειο, ακριβώς μπροστά στο εικονοστάσι!!!



Στο συγκλονιστικό βίντεο που σας παρατίθεται διαφαίνεται ακόμα μια φορά, πως τα στοιχεία της φύσης, υποκλίνονται μπροστά στην αγιότητα! Η εν φύση δύναμη τους καταργείται, ή μπορεί να έχει και αντίθετες ιδιότητες. Όπως θυμάστε όλοι στο θαύμα των «…τριών παίδων εν τη καμίνω…», η φωτιά όχι μόνο δεν τους κατάκαιγε, αλλά δρόσιζε, τους τρεις νεαρούς ομολογητές της πίστεως! Γιατί;

Γιατί «…όπου γαρ βούλεται Θεός νικάται φύσεως τάξις…»!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η φωτιά αφού έκαψε όλο τον 1ον όροφο, κινήθηκε απειλητικά και προς το ισόγειο. Καταβαίνοντας προς το ισόγειο, δια της εσωτερικής σκάλας, το πρώτο δωμάτιο που συναντάς, είναι το εικονοστάσι της μαμάς της κ. Άννας. Δείτε το ρεπορτάζ όπως το περιγράφουν οι άνθρωποι που το βίωσαν.




Γράφει η Άννα Καυκά:

«…Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας ️ η οικογένεια μου ευτυχώς σώθηκε, η Παναγιά έκανε το θαύμα της και η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της Μαμάς μου και έτσι σώθηκε το ισόγειο!!!

Είναι συγκλονιστικό αυτό που σας περιγράφω αλλά είναι η αλήθεια!!!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο μου Νίκο Τσιώλη που ήταν δίπλα μας στην χθεσινή πολύ δύσκολη νύχτα.

Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και οι προσευχές μας για να βρεθούν ζωντανοί οι δεκάδες αγνοούμενοι…».






Δεν υπάρχουν σχόλια: