Gold Cross

Κατηγορίες Θεμάτων

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 2017

Translate

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

11. ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΄Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ Η ΒΟΥΛΗ;



Τα σημεία των καιρών δυστυχώς δεν άφησαν και την πολυβασανισμένη Κύπρο μας ανέπαφη! Πρόσφατα αναφέρθηκε περιστατικό συμπολίτη μας, που συνουσιαζόταν με ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα στη Χοιροκοιτία! Τώρα ποιος είναι και πότε έγινε το περιστατικό δεν νομίζω να μας αφορά και γενικά δεν εμπίπτει στην δική μας χριστιανική προσέγγιση. Εμείς θα μιλήσουμε στα αίτια που πιθανόν να τον οδήγησαν στην πράξη αυτή αλλά και πως αντιμετωπίστηκε από τη δική μας νομοθετημένη «υπέρ δικαίου» κοινωνία μας. Το περιστατικό από μόνο του προκαλεί θλίψη και στεναχώρια, χωρίς συζήτηση, αλλά όχι απαξίωση και κατακραυγή στο βαθμό που πείρε το όλο θέμα και επεξηγώ.
Στην ηθική θέλω να πιστεύω Κύπρο μας, το αδίκημα αυτό επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι 3 χρόνια. Όπως προνοεί ο Ποινικός Κώδικας στο Άρθρο 175 «...Όποιος έρχεται σε συνουσία με ζώο, είναι ένοχος κακουργήματος και υπόκειται σε φυλάκιση τριών χρόνων...».

Υπάρχουν όμως και κάποιες χώρες όπου η κτηνοβασία επιτρέπεται και, μάλιστα, λειτουργούν και οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες. Πρώτο και «καλύτερο» παράδειγμα των χωρών αυτών είναι η Γερμανία, εκεί όπου λειτουργούν από τον Οκτώβριο του 2017 οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, με την προϋπόθεση να μην τραυματιστεί το ζώο!!!
Και γυρίζω τώρα ξανά στο δικό μας γίγνεσθαι. Ο χριστιανός αυτός για να φθάσει στο σημείο να βαίνει σε τέτοιες σεξουαλικές αναζητήσεις το πιο πιθανόν να έχει κάποιο ψυχολογικό είδους πρόβλημα. Κάποια κατάπτωση, κάποια ψυχολογική διαταραχή, κάποια ανασφάλεια που του δημιούργησε ο περιβάλλον του, ο χώρος στον οποίο ζει... Το τι κατακραυγή υπέστη αυτή η ψυχή και τι περίγελο έγινε στην κυπριακή κοινωνία δεν έχει προηγούμενο... Και δεν φθάνει μόνο αυτό, ο άνθρωπος παρόλο που υπέστη την κατακραυγή της κοινωνίας, έρχεται το κράτος και τον τιμωρεί με 3 χρόνια ποινής φυλάκισης.

Και σας ερωτώ αυτή η περίπτωση του ανθρώπου, που κατά πάσα πιθανότητα να μην έχει «σώας τας φρένας» σε τι διαφέρει από το να συνευρέθει άνδρας με άνδρα ή γυναίκα με γυναίκα; !!!
Θα μου πείτε τώρα πολλοί «...Τι μας λες άνθρωπέ μου, είσαι καλά; Που βλέπεις το αδίκημα; Οι μεν είναι νοήμονες άνθρωποι, που έχουν σώας τας φρένας, με σεξουαλικές αναζητήσεις ένεκα των ορμονών τους…Έτσι γεννήθηκαν... Ο νόμος είναι αυστηρώς και το λέει ρητά! Η κτηνοβασία απαγορεύεται και διώκεται ποινικά!!! Ενώ τους ομοφυλόφιλους και τον λεσβιασμό τους κατοχυρώνει ο νόμος...».

Εδώ είναι που θέλω να σταθώ και ακούστε με καλά!
Αν πάρουμε μια «ζυγαριά του πάθους»[1] και τοποθετήσουμε τους αρσενοκοίτες ή τις λεσβίες στην μια μεριά και από την άλλη την κτηνοβασία, η ζυγαριά θα ισορροπήσει. Και στην περίπτωση που ο άνθρωπος πράττει κτηνοβασία από παραφροσύνη - που στις πλείστες φορές αυτό συμβαίνει - , η ζυγαριά θα γύρει προς τους αρσενοκοίτες και τις λεσβίες.

Η συνουσία ατόμων του ιδίου φύλου δεν έχει λιγότερα ελαφρυντικά στο βαθμό της αμαρτίας και της ασελγείας. Αντ’ αυτού βαραίνει περισσότερο αυτούς που εις γνώση τους το πράττουν!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες δεν γράφω για να επικρίνω συνανθρώπους μου, αλλά γράφω για να καταδικάσω τη πράξη! Η αγάπη μου προς άπαντες παραμένει η ίδια, είτε πράττουν την ανομία είτε όχι! Σαν χριστιανός που θέλω άπαντες να συμμετέχουν στο πανηγύρι της χαράς, στο πανηγύρι της Δόξας του Θεού, οφείλω να υποδείξω αυτήν την ασέλγεια και να σας επισημάνω ότι ακολουθώντας αυτά τα μονοπάτια της ζωής, δεν βαδίζουμε στο δρόμο του Θεού.

Επίσης η Κυπριακή Δημοκρατία ακολουθώντας τις διατάξεις τιμώρησε αυτόν το ψυχολογικά για μένα, διαταραγμένο άνθρωπο! Γιατί το κάνατε αυτό; Έβλαψε τα ζώα; Από πότε η φιλελεύθερη και προχωρημένη σε αντιλήψεις Κυπριακή κοινωνία, που υιοθέτησε με νομοσχέδια τις σεξουαλικές παρορμήσεις ατόμων του ιδίου φύλου, ως χώρα άνευ ταμπού και προκαταλήψεων, με όραμα στη νέα «μόδα» πραγμάτων, που εναγκαλίζει το καινούριο γίγνεσθαι και την ελευθερία των σεξουαλικών παρορμήσεων και προτιμήσεων, κρατώντας και εμείς τη «ΣΗΜΑΙΑ της ΑΛΛΑΓΗΣ» ψηλά, να μας ενοχλήσει αυτό το περιστατικό του συντοπίτη μας; ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ...!!!! Δηλ. δίνουμε τη Θεϊκή εξουσία του «ΖΕΙΣ» ή «ΔΕΝ ΖΕΙΣ» που μόνο ο Θεός το έχει, σ’ άνθρωπο, και βλέπετε όλοι τ’ αποτελέσματα! Χιλιάδες είναι με το χρόνο οι εκτρώσεις! Με άλλα λόγια, τ’ αγαπημένα μας ζωάκια έχουν περισσότερα δικαιώματα από τα αγέννητα παιδάκια!!!!!!!!
Αντί να τον στηρίξετε αυτόν τον άνθρωπο, τον περιθωριοποιήσατε ακόμα περισσότερο! Όχι αγαπημένη μου κοινωνία, αδικείς τα παιδιά σου. Θα τηρείς ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ για όλους τους ανθρώπους! Με λυπεί αφάνταστα που το λέω, αλλά τη στιγμή που έχεις νομοσχέδια για συνεύρεση ατόμων του ιδίου φύλου, την στιγμή που έχεις νομοσχέδια αλλαγής φύλου, θα έχεις κι αυτό, ότι οι σεξουαλικές παρορμήσεις του κάθε ανθρώπου δεν πρέπει να είναι αντικείμενο καταδίκης του! Και δεν μιλώ για περιπτώσεις βιασμών και κακοποίησης για να μην παρεξηγηθώ! Θέλετε φιλελεύθερη δημοκρατία, θέλετε μια κοινωνία που να μην καταπιέζει τις προτιμήσεις τις όποιες αναζητήσεις θέλει ο καθένας, θα πρέπει ν’ ακολουθηθεί η ίδια γραμμή μ’ όλους, επ’ ουδενί εξαιρουμένου! ΝΑΙ, ΙΣΟΠΟΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ… ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Οι μεν ομοφυλόφιλοι είναι νοήμονες και ποιούν την ανομία της συνεύρεσης, παρά ότι ξέρουν ενδόμυχα ότι η σεξουαλική τους παρόρμηση, αντιβαίνει στην φυσιολογική συνεύρεση του ανθρώπου, που είναι η συνεύρεση του άνδρα με τη γυναίκα. Μόνο και μόνο που κάνουν παρελάσεις αυτοπροβολής, καταδεικνύει ότι νιώθουν ανασφάλεια σ’ αυτό που κάνουν και προσπαθούν να πνίξουν την εσωτερική τους θλίψη μέσα σ’ ένα πρόσκαιρο ξεφάντωμα για να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι τους!
Η κτηνοβασία, είναι πιο σπάνιο φαινόμενο, γιατί εμπίπτει στη σφαίρα της ψυχολογικής διαταραχής του ανθρώπου, αν και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ψηφίστηκε νόμος που την κατοχυρώνει! Από τον Οκτώβριο του 2017 υπάρχουν και οίκοι ανοχής για τους κτηνοβάτες, με την προϋπόθεση να μην τραυματιστεί το ζώο. Οι κτηνοβάτες στη Γερμανία έχουν φθάσει τις 100000 αριθμός που προκαλεί σοκ!

Εκπλήσσεστε για το αποτρόπαιο και εγκληματικό αυτό νομοσχέδιο της Γερμανίας; Σας πληροφορώ πως τέτοιου είδους «πρωτοποριακοί» νόμοι ψηφίστηκαν στη χώρα αυτοί και μετά εμείς οι «καινοτόμοι» ήρθαμε μετά και τους φέραμε και στην δική μας κοινωνία!
Σε τι τους μιμηθήκαμε;

  1. Νομοσχέδιο αλλαγής φύλου! Είχαμε γράψει και διατυπώσει τις απόψεις μας σε προηγούμενη ενότητά μας.
  2. Πολιτικοί γάμοι
  3. Παντρειά ατόμων ιδίου φύλου
  4. Αποτεφρώσεις
  5. Υιοθεσία βρεφών από άτομα του ίδιου φύλου (αυτό σε μας δεν υιοθετήθηκε ακόμα, αλλά όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος)
  6. Εκτρώσεις

Και τι άλλο να υπ’ αριθμήσω λες και αυτά που προανάφερα δεν είναι αρκετά!!
Εδώ τα ζώα κληρονομούν περιουσίες εκατομμυρίων και έχουν ακίνητα στο όνομά τους, και η διεθνή κοινωνία το αποδέχεται, λες και είναι ανθρώπινες οντότητες με ικανότητες διαχείρισης και βούλησης, στην κτηνοβασία θα κολλήσουμε; Γιατί δεν τους δίνουμε και δικαίωμα ψήφου να μπορούν να εκφέρουν την άποψή τους;

Κύριοι ας σοβαρευτούμε και ας έλθουμε εις εαυτόν! Το χάσμα κοινωνίας και Εκκλησίας αντί να γεφυρώνεται αμβλύνεται και αυτό δυσχεραίνει τη θέση μας αλλά και βαρύνει το λόγο μας ενώπιων του Θεού. Εκπέσαμε από το ύψος της εν Χριστώ ζωής, τη ζωή της Χάριτος, σε μια φιλήδονη ζωή, παθών και σαρκικών απολαύσεων. Έχουμε γίνει από παιδιά του Θεού, παιδιά του διαβόλου, χοίροι που κυλιόμαστε στη λάσπη. Και δεν φθάνει αυτό, ψάχνουμε και τους «χοίρους» να συνευρεθούμε!
Η αγία Εκκλησία μας δείχνει το «ΥΔΩΡ της Ζωής», το νερό της κάθαρσης, το νερό του ξεπλύματος της «λάσπης» και της αναζωογόνησης και εμείς θέλουμε να μείνουμε βρώμικοι  και να πλέουμε μέσα στο βούρκο της λάσπης. Θάψαμε τη συνείδησή μας καλά μέσα στο λασπώδη χώμα, δεν ακούμε πλέον τη φωνή της συνείδησης, τη φωνή του Θεού που μας φωνάζει, «...Εσύ παιδί μου είσαι έργο των χειρών μου! Είσαι παιδί δικό μου... Γιατί αρνείσαι τον Πατέρα σου;...Γιατί επιλέγεις να ζεις μακριά από μένα;... Κανείς δεν θα σ’ αγαπήσει όπως Εγώ σ’ αγάπησα!...Κανείς δεν θα σε νοιαστεί όπως Εγώ σε νοιάστηκα... Μην οδηγείς άλλο παιδί μου τη ψυχή σου στο θάνατο...».

Ο Θεός δεν επεμβαίνει ακόμα άνθρωπε γιατί σε περιμένει, σε περιμένει με ανυπέρβλητη αγάπη! Ναι, σε περιμένει, γιατί δεν θέλει να παραβιάσει την ελευθερία που με τόση αγάπη σου χάρισε!
Το είπαμε ξανά αδελφοί μου βιώνουμε, «...ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…». 



«...ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ᾿ οὐ μὴ γένηται. καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι...»



[1] Ο όρος χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει το βάρος που επιφέρει στη ψυχή η αναφερθείσες ανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: