Gold Cross

Κατηγορίες Θεμάτων

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 2017

Translate

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

30. ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


(ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ)
Αυτός ο νόμος ακόμα δεν ψηφίστηκε – πρέπει να ‘ρθει και το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου φυσικά για να τον εισχωρήσουν αλλά μεθοδεύεται η εφαρμογή του. Τώρα βγάλανε και το διαφημίζουνε, κολάρα που θα μπαίνουν στον καρπό του χεριού (που περιέχουν chip), έτσι ώστε βάζοντας το χέρι κάτω από το μηχάνημα οι συναλλαγές να γίνονται αυτόματα και πολύ γρήγορα. Προσπαθούν να εξοικειώσουν στον άνθρωπο την ιδέα «άνθρωπος - χέρι – μηχάνημα – γρήγορο αποτέλεσμα».
Βλέπετε λοιπόν πως ετοιμάζεται το έδαφος; Και αν ξεκινήσεις να τα λες αυτά είσαι παλιομοδίτης και οπισθοδρομικός.
Αυτό φυσικά που αναφέραμε δεν είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ! Εξομαλύνεται τώρα η ιδέα πώς να το περάσουν στην μάζα των ανθρώπων. Πώς να τους πείσουν πόσο χρήσιμο, πρακτικό και απαραίτητο είναι στη ζωή του ανθρώπου. Είμαστε ένα βήμα πριν από την κωδικοποίηση του ανθρώπου, όχι πως δεν έγινε, μέσα από την ψηφιακή κοινωνία που ζούμε, αλλά τώρα θα γίνει και με τη βούλα.
Η εφαρμογή των chip έχει υλοποιηθεί στην Κύπρο στα ζώα (κυνηγετικά σκυλιά) και προ λίγων χρόνων και στα πρόβατα, κατσίκια, γιατί διαφορετικά δεν θα επέτρεπαν σε βοσκό που τα έχει να τα διαθέσει στην παραγωγή.
Η μεθόδευση που χρησιμοποίησαν ήταν ένεκα ασφάλειας για να τα παρακολουθούν (αλλά κλοπές συνεχίζουν να γίνονται χωρίς να τους εντοπίζουν).
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και οι προφάσεις ότι είναι για να παρακολουθούν το αίμα και την υγεία των ζώων μέσω δορυφόρων (άτοπο) – υπάρχουν μαρτυρίες κτηνοτρόφων πολιτών γι’ αυτά – για να πείσουν τους κτηνοτρόφους την ορθότητα της χρησιμότητάς τους.
Μέσα στην ραγδαία και καλπάζουσα εγκληματικότητα που θα επικρατεί θα επικαλούνται οι «μοντέρνοι» της εποχής μας πως τα chip (χάραγμα) δεν θα μπορούν να υποκλαπούν και ότι είναι αναγκαία στην καταπάτηση και εκμηδένιση του εγκλήματος. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια: «…Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι, ούτε το σφράγισμα βλέπει…».[1]
Ο έχων το σφράγισμα θα εξυπηρετείται, θα μπορεί να ψωνίζει, θα μπορεί να κάνει συναλλαγές, θα νοσηλεύεται, ενώ ο ΜΗ έχων το σφράγισμα δεν θα εξυπηρετείται, ΔΕΝ θα μπορεί να ψωνίζει, δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται, δεν θα μπορεί να νοσηλεύεται. Θα περιθωριοποιηθεί από το σύνολο της κοινωνίας και θα πρέπει ΜΟΝΟΣ του να τα βγάζει προς το ζην.
Δεν θα καταναγκάσουν όσους απαρνηθούν το χάραγμα, γιατί θα το παίζουν «μοντέρνοι» και εξευγενισμένοι». Με τον τρόπο τους, θα παραγκωνίζονται οι ΜΗ έχων το σφράγισμα και μέσω της έμμεσης πίεσης που θα τους καταβάλλεται πολλοί θα λυγίσουν.
Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο. Τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.
Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε.
Ο έλεγχος και η διασφάλιση «προς το ζην», θα γίνεται μόνο με το κομπιούτερ και έτσι οι πλείστοι θα προχωρούν στο σφράγισμα. Θα βλέπουν αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσουν ή όχι.
Τριάμισι χρόνια θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο και τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δε θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Θα τους κλείνουν ακόμα και φυλακή γιατί θα θεωρούνται στοιχείο παραβατικότητας, με προφάσεις ότι στην στιγμή που δεν είσαι χαραγμένος προσπαθείς να φυγαδευθείς, ή είσαι ύποπτος, ή θέλεις ν’ απαλλαγείς από φόρους κοκ. Θα μπαίνουν σ’ ένα κυκεώνα ανακρίσεων χωρίς να οδηγούνται σε κανένα αποτέλεσμα και αφού σε ταλαιπωρήσουν στο τέλος θα σου πουν είσαι αθώος αλλά αν είχες το χάραγμα, δεν θα μπαίναμε σ’ αυτήν την διαδικασία.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ


Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια δεν πρέπει επ’ ουδενί ν’ απελπιστούμε και ν’ απογοητευτούμε γιατί ο Θεό δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει. Θα μας δείξει ποικιλοτρόπως την Αγάπη Του.

Για ν’ ανταπεξέλθουμε στο νωθρό σύστημα και στην μάστιγα αυτή που θα επιφέρει ο διάβολος θα πρέπει:
1. Από τώρα να ζούμε λιτά και απλά
2. Η κατά περιοχές εκκλησιαστική κοινότητα θα πρέπει να συγκροτήσει τους πιστούς, να τους οργανώσει σε ομάδες, ώστε από μόνοι τους, εφαρμόζοντας το ρήμα του αποστόλου «…αλλήλων τα βάρη βαστάζετε…», να τα βγάζουν προς το ζην.
3. Πρέπει τα χρόνια αυτά η προσευχή να γίνεται «εις διπλούν» απ’ ότι γίνεται τώρα, ώστε η υλική «…βρώσι και πόση…» να αντικατασταθεί με την πνευματική «…βρώσι και πόση…» που και ξεκουράζει και ανακουφίζει και χορταίνει τον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα.
4.  Η Εκκλησία δεν πρέπει να βγάλει όλη την «ακίνητη» περιουσία της προς πώληση, αλλά να την κρατήσει όσο δύναται, ώστε να χρησιμοποιηθεί στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς διάθεση για παραγωγή γεωργικών προϊόντων. Στην χειρότερη περίπτωση θα ευδοκήσει και ο Θεός, κάποιοι εναπομείναντας πιστοί, που έχουν ένα μικρό κομμάτι γης, να το διαθέσουν για καλλιέργεια, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του συνανθρώπου τους, που θα στερείται της τροφής.
5. Η κατήχηση από τους πατέρες θα πρέπει να γίνεται ΣΥΝΕΧΩΣ και ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ώστε να ΜΗ λυγίσει το φρόνημα των εναπομείναντα αγωνισθέντων.
6. Η διαφύλαξη προμηθειών ναι μεν είναι καλή ιδέα, αλλά υπάρχουν τρόφιμα που χαλούν γρήγορα, γι’ αυτό η αλληλοβοήθεια και η σπλαχνικότατα εκείνες τις μέρες θα πρέπει να χαρακτηρίζει τους αγωνισθέντες πιστούς.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ



Ο Θεός εκείνες τις μέρες θα παρέμβει. Τα τάγματα των αγίων θα παρέχουν φροντίδα στους πιστούς. Η γλυκιά μας Παναγία θα σκεπάζει τους πάντες. Οι άγγελοι θα εξυπηρετούν απαύστως τους πιστούς στα αιτήματά τους. Ο Κύριος και Θεός μας, εκείνη την εποχή, θα ξεχωρίσει και θ’ αναδείξει εκείνους που ο λαός, το ποίμνιο, θα πρέπει ν’ ακολουθήσει. Γι’ αυτό κρατηθείτε ΕΝΤΟΣ των κόλπων της αγίας Εκκλησίας και ΜΗΝ απογοητεύεστε τι δεν κάνει σωστά ο κάθε ιερέας. Μέσα σ’ αυτό το νωθρό σύστημα «…επεσκέψατο ημάς εξ ύψους ο Σωτήρ ημών, ανατολή ανατολών και οι εν σκότει και σκιά εύρομεν…» θα μας επισκεφθεί ο Κύριος και θα μας οδηγήσει μέσα από το σκοτάδι στο Φως.
Μετά από αυτήν την μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά, ο Χριστός μας θα ταράξει τα σύμπαντα και θα ελευθερώσει τον κόσμο από τις ορδές και τα όργανα του εχθρού. Θα φάει μια τόση δυνατή σφαλιάρα ο διάβολος, που θα πατάξει όλο το κακό. Όλα τα έθνη θα συγκλονισθούν, και θα έρθει γαλήνη σ’ όλο τον κόσμο για πολλά χρόνια. Θα επέλθει μια πνευματική γαλήνη και πολλοί θα επιστρέψουν στο Χριστό. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια και παντού θα δοξολογείται και θα ανυμνείται ο Θεός.
Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες, θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ, άλλο Κρίση και άλλο επέμβαση του Θεού. Κατά τον αείμνηστο και πολυαγαπημένο σε όλους μας γέροντα Παΐσιο, η επέμβαση αυτή δεν πρέπει να θεωρηθεί ως η Δευτέρα Παρουσία. Η Δευτέρα Παρουσία είναι κάτι που ΜΟΝΟ ο Θεός γνωρίζει, ΜΗΤΕ οι άγγελοί Του.
Η επέμβαση αυτή του Χριστού μας θα είναι για να βοηθήσει το πλάσμα Του.

Η ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Ενώ στην Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ. (13, 16)  αναφέρει για το Χάραγμα, «…‘ινα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν, ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς…», εντούτοις κάποιοι σφυρούν και θα σφυρούν αδιάφορα και ανάμεσα σ’ αυτούς, θα περικλείεται και ο ΚΛΗΡΟΣ! Προσέξτε να ΜΗΝ απατηθείτε!
Πολλοί ιερείς θα επικαλούνται πως εκεί που θα βάλω το σφράγισμα θα βάζω και ένα σταυρό και έτσι θα μένω! «…Το σφράγισμα για μένα θα είναι κάτι το επιφανειακό. Κάτι εξωτερικό! Μέσα μου εμφωλεύει ο Χριστός! Δεν τον αρνούμαι τον Χριστό απλώς εξυπηρετούμαι...».
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ ΑΓΙΑΣΘΕΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!
Η Γραφή, στο κατά Μάρκον Ευαγγέλιο (13, 22) λέει «…ἀποπλανᾶν εἰ δυνατὸν τοὺς ἐκλεκτούς…», εννοεί ότι θα πλανηθούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.
Μην πέσετε σ’ αυτήν την ΠΛΑΝΗ!!! Το βρώμικο έλεγε και ο πάτερ Παΐσιος δεν αγιάζεται! «…Το καθαρό νερό δέχεται την Χάρη και γίνεται αγιασμός. Η πέτρα με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία δεν δέχεται αγιασμό. Επομένως, ο διάβολος, ο Αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητα μας ή στο χέρι ή στο μέτωπό μας, με το σύμβολο του, δεν αγιάζεται, αν βάλουμε και έναν σταυρό…». Ο άγιος επίσης τονίζει:
«…Έχουμε την δύναμη του τιμίου Σταυρού, του Αγίου Συμβόλου, την θεία Χάρη του Χριστού, ΜΟΝΟ όταν διατηρούμε την Χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, με το οποίο απαρνούμαστε το σατανά, συντασσόμαστε με το Χριστό και δεχόμαστε το άγιο Σφράγισμα, «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου»…».
Με το σφράγισμα ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ το Άγιο Σφράγισμα του Χριστού, που μας δόθηκε στο Άγιο Βάπτισμα! Με το σφράγισμα δεχόμαστε την σφραγίδα του αντιχρίστου, και ότι και να λέμε ότι έχουμε μέσα μας Χριστό, ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ!!!
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΙΣΟΝ ΑΡΝΗΣΗ!!! ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΙΣΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
Η ΑΓΝΟΙΑ δεν αποτελεί δικαιολογία. Η άγνοια μας ερμηνεύεται ως αδιαφορία, γιατί αγαπητέ μου αναγνώστη είχες και θα έχεις πολλές φορές πριν την τελευταία σου απόφαση για να δεχθείς το χάραγμα την ευκαιρία να ενημερωθείς. Για να μην χαρακτηριστούμε υποκριτές και ακούσουμε τη φωνή του Κυρίου να μας λέει «…ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;…» δηλ. Υποκριτές, ξέρετε να διακρίνετε τα φαινόμενα του ουρανού, τα δε σημεία των καιρών, δεν μπορείτε να τα διακρίνετε;
Όπως το παιδάκι που το βουτάει ο ιερέας στο νερό της κολυμβήθρας, λαμβάνει το Άγιο Πνεύμα, χωρίς να το ξέρει, έτσι και τώρα αν σφραγισθούμε χωρίς να το ξέρουμε, θα χάσουμε τη θεία Χάρη και θα δεχθούμε τη δαιμονική ενέργεια.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ


Εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε «ορθοί πιστεύοντες» και να μην εναγκαλίζομαι ότι μας σερβίρουν πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο καινούριο «γίγνεσθαι» που η κάθε εποχή μας προσφέρει. Δυστυχώς η απομάκρυνση ολοένα από την Εκκλησία, η μη εντριβή με το Λόγο του Θεού μας καθιστά ευάλωτους στην εποχή του «αντίχριστου».
Κάπως έτσι περνούν τα νομοσχέδια μέσα στη βουλή, μέσω πλάνης και ψεύδους, με αποτέλεσμα η νέα τάξη πραγμάτων να είναι γεγονός. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουμε πλέον μέσα μας «φόβο Θεού» και αναλωνόμαστε με υπερβολές που μόνο ντροπή επιφέρουν.
Δυστυχώς και δεν καταλαβαίνω το γιατί, η οικονομική και κοινωνική πρόοδος μια κοινωνίας ταυτίστηκε δυστυχώς με ότι θεωρείται ενοχλητικό και συγκρουσιακό προς την ορθόδοξη εκκλησία. Στην νέα τάξη πραγμάτων ότι «ωραίο» πρέπει να καταστρέφεται.
Ξύπνα αδελφέ, ξύπνα ο εχθρός είναι προ των πυλών. Μείνετε δεμένοι με την εκκλησία μας, με τον Χριστό μας! Στηρίξτε τους πατέρες μας στο δύσκολο έργο που τους ανατέθηκε στου χαλεπούς καιρούς που ζούμε! Μην αφήσετε το «άλας» του κόσμου τούτου να μαραθεί, αλλά πρώτος εσύ ύψωσε ανάστημα.
Εσύ ο απλός και κατά τους πολλούς ένας απλός ψηφιακός αριθμός, ένας άσημος πολίτης, μια φωνή που την ακούνε μόνο τον καιρό των εκλογών και μετά σβήνει. Αυτή η φωνή πρέπει να πάρει μορφή και ανάστημα γιατί εσύ αγαπητέ μου φίλε, το σώμα σου είναι κατοικία του Αγίου Πνεύματος, είναι οικία Θεού και μπορεί σ’ αυτή την ζωή να σ’ αψηφούν, αλλά δίπλα στον δίκαιο Κριτή δεν πρόκειται ν’ αψηφιστείς ποτέ!
Μείνετε ενωμένοι με το σώμα της εκκλησίας, ότι έχετε απορίες να ρωτάτε, γιατί ο  διάβολος προσπαθεί να βρει αδύνατα σημεία να κτυπήσει και ωρυόμενος να καταπιεί ότι βρει μπροστά του! Ξέρετε γιατί; Γιατί ο ερχομός του Κυρίου πλησιάζει, και γνωρίζει ότι ο καιρός των αιώνιων βασάνων του πλησιάζει. Πλησιάζει η τελειωτική συντριβή του και ο τριγμός των οδόντων. Δεν θ’ αφήσουμε κανένα να μας κάνει έρμαιους από ο,τιδήποτε ή οποιονδήποτε προσπαθεί να μας απομακρύνει από την εκκλησία, από το σώμα του Χριστού.





[1] Γέροντας Παΐσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: