Gold Cross

Κατηγορίες Θεμάτων

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 2017

Translate

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΣΤ. Ο Μασόνος Βουλευτής

 


Κάποτε ένας μασόνος βουλευτής για δείξει στο Δημήτρη Παναγόπουλο, ότι ερχόταν από την Αίγυπτο, την περίοδο που ο Νάσερ, έκανε την επανάσταση, βγάζει από την τσέπη και του δείχνει ένα χαρτί…

«…Α ώστε είσαι μασόνος…» του λέει ο Παναγόπουλος

Αυτός δεν του απάντησε… αλλά του είπε με σπαστά ελληνικά:

«…Με βάση αυτό το χαρτί ανοίγουν όλα τα πόρτα…».

Και αυτό είναι αλήθεια, όπου το δείξουν αυτό το χαρτί, σε τελωνεία, σε διάφορους τοπικούς ελέγχους, δεν γίνεται έλεγχος και τους αφήνουν ανενόχλητους.

Ο ιεροκήρυκας όμως τους απάντησε, «…Πλην του ουρανού!…».

 «…Και εκεί θα τα καταφέρουμε…», του απαντάει ο μασόνος, κάνοντάς του και μια άσεμνη χειρονομία.

Σε 20 ημέρες αυτοκτόνησε, στης κόρης του το σπίτι, πέφτοντας από τον 3ο όροφο. Βλέπετε, πόση είναι η αλαζονεία και η υπεροψία των ανθρώπων… Σου λένε, αν μπορούμε στη γη, θα τα καταφέρουμε και στον ουρανό…

Αλλά εκεί κανείς δεν μπορεί να τρυπώσει! Στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο στο 22ο κεφάλαιο, υπάρχει μια ανάγλυφη εικόνα αυτών των ανθρώπων που φτιάχνουνε με το νους τους το είδος της θρησκείας τους, που έχει ΜΟΝΟ κόλαση. Μόνο η θρησκεία του Ιησού Χριστού του Ναζαρινού, έχει παράδεισο, καμία άλλη!! Ούτε του Κουμβούκιου, ούτε του Μωάμεθ, ούτε του Βούδα, ούτε του Δωροάστρη, ούτε του Πάπα, ούτε του Καλβίνου, ούτε του Ρόσελ, κανενός!!!

Δόγμα ή θρησκεία, που έχει παράδεισο, είναι του Χριστού του Ναζαρινού, που ο τάφος του είναι άδειος, εν αντιθέσει με όλους του άλλους αρχηγούς των άλλων θρησκειών, που είναι μέσα στο τάφο καθηλωμένοι, με το σάβανό τους και δεν ανέστησαν.





Δεν υπάρχουν σχόλια: